14 februari 2019 - Graag herinneren wij jullie er nogmaals aan dat onze jaarlijkse restaurantdag zal plaatsvinden op ZONDAG 17 MAART.
Men kan terecht in zaal Halleman in Halle-Booienhoven, zowel 's middags als 's avonds.
Download HIER de uitnodiging en de inschrijvingsformulieren.

29 januari 2019 - Benny Beelen kroonde zich toch Belgisch Kampioen Vrijspel 55 ptn. Graag willen wij Benny van harte feliciteren met zijn nationale titel.

27 december 2018 - Is er interesse in een dagcompetitie? Lees er HIER meer over.

Op zondag 20 januari vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats.
Graag nodigen wij alle STBA leden uit voor een hapje en een drankje.
Aanvang 10u30.

12 november 2018 - Met diepe verslagenheid melden wij het overlijden van de heer Paul Peeters.
Paul was jarenlang één van onze zeer gewaardeerde spelers, maar moest bij de start van dit seizoen door ziekte het biljarten laten schieten.
Klik hier om de overlijdensbrief te raadplegen

Noteer alvast de volgende datum in jullie agenda :
    17 maart 2019
Op die dag zal onze jaarlijkse restaurantdag weer doorgaan in zaal Halleman te Zoutleeuw ! Wij heten jullie graag van harte welkom.

Aan het eind van het seizoen 2017-2018 telde STBA verscheidene district/gewest/nationale kampioenen.

> Districtkampioen Vrijspel Klein Biljart (40p) - Hendrik Damm
> Districtkampioen Vrijspel Klein Biljart (55p) - Benjamin Beelen
> Districtkampioen Band Klein Biljart (30p) - Benjamin Beelen
> Districtkampioen Band Klein Biljart (40p) - Patrick Engelbos